ΕΥΚΑΜΠΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ

Κατασκευάζονται εύκαμπτα πληκτρολόγια μεμβράνης ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (πλήκτρα χωρητικότητας, υλοποίηση πλήκτρου με διάκενο αέρους) και ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ (υλοποίηση πλήκτρου με μεταλλικό έλασμα). Τα πληκτρολόγια αυτά έχουν καθιερωθεί στις περισσότερες ηλεκτρονικές κατασκευές χωρών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.

Μερικά από τα πλεονεκτήματά τους είναι:

α) Μεγάλη διάρκεια ζωής.

β) Βιομηχανικές Προδιαγραφές, αφού η στεγανότητα και αντοχή τους δεν επιτρέπει να επηρεάζονται από περιβάλλοντα σκόνης, υγρασίας, χαμηλών / υψηλών θερμοκρασιών κ.α.

γ) Κόστος ελάχιστα μεταβαλλόμενο από τον αριθμό των πλήκτρων ( ειδικά του κλασικού τύπου ).

δ) Οικονομικά, ιδίως όταν τα κλάσματα Ποσότητα / Μέγεθος αυξάνει.

ε) Πολύ καλή αισθητική παρουσίαση.

 

Με τη χρήση τους αποφεύγει κανείς τα:

α) Αγορά παραδοσιακών πλήκτρων.

β) Κατασκευή πλακέτας πληκτρολογίου ( όταν η ηλεκτρονική πλακέτα λειτουργίας συσκευής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα και για αυτόν τον λόγο, πχ. λόγω χώρου ).

γ) Εργασία κόλλησης πλήκτρων.

δ) Εργασία κοπτικής διαμόρφωσης του panel στις θέσεις πλήκτρων.
Η εξωτερική μεμβράνη μπορεί να έχει διαφανείς περιοχές ώστε να τοποθετηθούν από πίσω leds ή LCD, και κόκκινες διαφανείς για seven segment displays.
Τα προϊόντα πληρούν ευρωπαϊκές προδιαγραφές, οι πρώτες ύλες είναι όλες εισαγόμενες και ελέγχονται ποιοτικά πριν την παράδοση.
Πέραν των κατασκευαστικών τους προδιαγραφών, τα πλήκτρα ελέγχονται δειγματοληπτικός σε τακτά χρονικά διαστήματα ως προς την αντοχή τους από μηχάνημα που διενεργεί καταστροφικά τεστ σύμφωνα με τις προδιαγραφές DIN 421155, 41640-4 έως 7.
Οι μετρήσεις αυτές καταγράφουν ένα χρόνο ζωής της τάξης των 106 πατημάτων. Η σύνδεση του πληκτρολογίου μεμβράνης με την πλακέτα συσκευής γίνεται διαμέσου ειδικού κοννέκτορα που επισυνάπτεται στην άκρη του flat ribbon του πληκτρολογίου. Η εταιρεία, για την υποστήριξη των προϊόντων της, διαθέτει ετοιμοπαράδοτους αρσενικούς κοννέκτορες που κουμπώνουν με το χέρι. Οι κοννέκτορες αυτοί που καταλήγουν σε pins, με βήμα 0,1 της ίντσας, κολλιούνται στην πλακέτα και μετά κουμπωτά τοποθετείται το flat ribbon.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Πληκτολόγια μεβράνης ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Πληκτολόγια μεβράνης ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Πληκτολόγια μεβράνης ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€